Безкоштовний доступ до тестів
Рейтинги ЗВО
З НАМИ - до
ЗНО
на 200 балів !
Проход по ссылкам навигации
7 грудня 2009 р. Всi новини

Наше суспільство стрімголов занурюється в круговерть прогресу, трансформуючи і реформуючи всі галузі під його поступ. З 2 по 4 грудня в приміщенні Київського палацу дітей та юнацтва, відбулась виставка-презентація « Інноватика в освіті України ». Цей захід надзвичайно актуальний, так як запропонував широкому загалу інноваційну діяльність навчальних закладів та їх здобутки.

В рамках цієї виставки був презентований наш проект «Абітурієнт-2010». Кожен бажаючий вільно міг не лише ознайомитися з програмою на стенді компанії, а й пройти тестування та отримати детальну інформацію про переваги наших розробок. На семінарі, під час проведення круглого столу, більш детально розповідали про інноваційність системи, так як вона демонструє ефективну систему підготовки абітурієнта до зовнішнього незалежного оцінювання. Ця програма, увiбрала в себе напрацювання АС «Тест» — програмного забезпечення, яке автоматизує процес проведення проміжного та підсумкового контролю знань респондентів в установах освіти всіх рівнів та всіх форм власності, незалежно від галузі навчання. Детальніше про переваги цієї системи, Ви зможете ознайомитись прямо на нашому сайті.

Крім цього «Науково-дослідний інститут прикладних інформаційних технологій», представляв інші проекти . На семінарі, презентували інноваційні програмні рішення для установ освіти України. Серед представлених розробок були:

  • Автоматизована система «Школа» з інтегрованою підсистемою безпеки «STOP-Net» та системою інформування батьків, про навчально-виховний процес учня за допомогою SMS-повідомлень. Дана система також дозволяє автоматично формувати основні міністерські звіти ЗНЗ-1, 83-РВК;
  • Автоматизована система керування «Вищий навчальний заклад»;
  • Акредитований Центр сертифікації ключів, що вирішує проблеми захисту інформації та надання юридичної сили електронному документообігу з використанням електронного цифрового підпису.

Виставка проходила кілька днів. На ній було представлено з 20 регіонів близько 340 навчальних закладів, державні органи управління освітою, заклади післядипломної освіти, методичні центри, міжнародні і наукові установи, сучасні підручники, технічні засоби навчання, інноваційні педагогічні технології, міжнародні і наукові установи, підприємства, видавництва і преса, які співпрацюють з системою освіти.