Безкоштовний доступ до тестів
Рейтинги ЗВО
З НАМИ - до
ЗНО
на 200 балів !
Проход по ссылкам навигации
14 січня 2013 р. Всi новини

Українська академія банківської справи НБУ продовжує співпрацю з Федеральною резервною системою США

 

 

Організаційний комітет 8-ї Міжнародної конференції "Міжнародна банківська конкуренція: теорія і практика" (м. Суми, Україна, 23-24 травня 2013 року) отримав згоду Кеннета Спонга (Kenneth Spong) на участь у травневій конференції на базі ДВНЗ "УАБС НБУ" в якості ключового доповідача.

Як повідомляє прес-служба академії, Кеннет Спонг обіймає посаду старшого економіста Департаменту досліджень у банківській сфері Федерального резервного банку Канзас-Сіті та виконує функції Віце-президента банку. Працюючи в установах Федеральної резервної системи з 1973 року, пан Спонг проводить дослідження з питань регулювання, нагляду, ефективності діяльності банків та інших фінансових інститутів. Сферу наукових інтересів становлять: корпоративне управління та структура власності в банках; великі та системо утворюючі банки; кредитування малого бізнесу; міжнародний банкінг; проблеми фінансування у домогосподарствах з низьким рівнем доходу. Результати цих досліджень було опубліковано в академічних, спеціалізованих банківських виданнях та виданнях Федеральної резервної системи. Крім того, Кеннет Спонг є автором книги "Банківське регулювання: цілі, реалізація та ефекти", яка перевидається вже вп'яте і залишається актуальною в сучасних умовах.

Візит пана Спонга у травні 2013 року є продовженням послідовної співпраці з керівництвом Федеральної резервної системи США та має на меті використати досвід провідних країн світу для розвитку наукових підходів до сталого розвитку банківської системи України, а також формування позитивної репутації Академії у середовищі регуляторних установ світу.

 

 

   

За матеріалами vnz.org.ua