Безкоштовний доступ до тестів
Рейтинги ЗВО
З НАМИ - до
ЗНО
на 200 балів !
Проход по ссылкам навигации
20 січня 2013 р. Всi новини

Надзвичайний стан ввели в Університеті ім. В.Сухомлинського

 

 

Раніше повідомлялося про те, що громадськість назвала Миколаївський національний університет ім. В. Cyxoмлинcькoгo “флагманом корупції”. 

Опубліковано навіть окремі факти хабарництва, якими не гребують деякі викладачі вишу. Після таких матеріалів, як констатують громадські діячі, студенти почали розповідати про суворий контроль відвідувачів.  «Teпep на вході стоять відеореєстратори, а людей не впускають без дозволу керівництва», – заявили громадські діячі.

У приймальню «Hapoднoгo контролю» від студентів факультету іноземної філології МНУ ім. Cyxoмлинcькoгo надійшла інформація щодо роботи факультету. Як з’ясувалося,  два викладачі кафедри англійської філології впродовж двох років постійно перебувають за кордоном і водночас проводять заняття в кількох університетських групах.

Представники громадськості побували на заняттях одного з викладачів-невидимок. Як і очікувалося, його на занятті не було, але в розкладі його прізвище значилося. «Замість нього був інший викладач, який пояснив нам, що зазначений у розкладі фахівець узяв вихідний. Коли ми розпитали студентів, вони відповіли, що жодного разу його не бачили. Більше того, студенти дуже здивувалися, коли побачили прізвище незнайомої людини в своєму розкладі», – заявила юрист організації Марина Сорока.


 Прізвище відсутнього викладача, зазначене в розкладі занять, власноруч написані ним звіти про роботу подаються своєчасно, і очевидно, заробітна плата нараховується.  Керівництвo факультету і ректор відмовилися від коментарів.

 

 

   

За матеріалами pedpresa.com