Безкоштовний доступ до тестів
Рейтинги ЗВО
З НАМИ - до
ЗНО
на 200 балів !
Проход по ссылкам навигации
23 січня 2013 р. Всi новини

У ЛНУ імені Тараса Шевченка для абітурієнтів відкрили пункт консультації ЗНО-2013

 

 

Отримати відповідь на актуальні запитання щодо реєстрації для проходження зовнішнього незалежного оцінювання в 2013 році відтепер можна у спеціальному пункті консультації, який відкрито в Луганському національному університеті імені Тараса Шевченка.

 Процедура реєстрації на ЗНО включає два етапи: подання Інтернет-заяви і відправка поштою роздрукованої та заповненої заяви, а також копій документів абітурієнта. «Не дивлячись на те, що практика проведення ЗНО в Україні існує вже 5 років, процедура реєстрації все ще викликає питання в абітурієнтів. У деяких немає доступу до мережі Інтернет – ми допомагаємо їм з цим, а іншим важко при заповненні заяв або виборі предметів.

Наше завдання – допомогти кожному не зробити помилку при реєстрації та проконсультувати абітурієнтів щодо питань, які стосуються ЗНО і вступу до вищих навчальних закладів», – розповіла відповідальний секретар приймальної комісії ЛНУ Марія Сперанска-Скарга.

 Крім допомоги при реєстрації, абітурієнтів консультуватимуть співробітники приймальної комісії Університету. Вони надаватимуть інформацію про перелік необхідних сертифікатів для вступу на обрану спеціальність, допоможуть визначитися з майбутньою професією.

Також приймальною комісією ЛНУ імені Тараса Шевченка розроблено інформаційні матеріали, в яких зазначається необхідна інформація для реєстрації на ЗНО, надано відповіді на найбільш поширені запитання від абітурієнтів.

 

 

 

  

За матеріалами mon.gov.ua