Безкоштовний доступ до тестів
Рейтинги ЗВО
З НАМИ - до
ЗНО
на 200 балів !
Проход по ссылкам навигации
3 лютого 2013 р. Всi новини

ЗНО на 200 балів! Поради рекордсменів

 

 

Чим ближче до випускного, тим частіше пошукова сторінка учня заповнюється закладками з офіційних сайтів різноманітних вищих навчальних закладів України.

Але є ще один не менш важливий пункт між школою та вишем – ЗНО. Це ніби місток, що веде від одного етапу життя до іншого.

Куди він приведе? Вирішувати тільки вам! Саме так стверджують колишні абітурієнти, а тепер студенти провідних університетів країни, які отримали найвищі бали під час зовнішнього незалежного оцінювання. Виявляється, стати рекордсменом тестування – справа не така вже й складна. У підтвердження – пряма мова студентів, які отримали 200 балів з декількох предметів на ЗНО минулих років.

ЗНО – це показник того, як ми навчалися протягом усіх 11 років

Ірина ТРИГУБИШИН – 200 балів з фізики, 200 балів з математики, 197,5 – з української мови та літератури.

- Я закінчила школу у Тернопільській області, звідки є родом. Зараз навчаюсь у НТУУ «КПІ» на факультеті інформатики та обчислювальної техніки. Дуже рада, що обрала саме цей виш, студентське життя дійсно приносить багато задоволення.

 Фізика і математика завжди були моїми улюбленими. Можливо, це у крові, оскільки уся родина – фізики або математики. Проте, не це головне. Що таке підготовка до тестування? До математики я взагалі почала готуватись лише за пару днів, щоб «освіжити» свої знання. А от українською мовою та літературою доводилося цілий рік займатись із репетитором. Мені здається, що навчання із першого по одинадцятий клас – це і є тією підготовкою. Чим раніше визначишся із майбутньою професією, тим легше даватиметься навчання. Треба думати не над тим, як вступити «кудись», треба ставити конкретну мету – і щодо спеціальності, і щодо вишу.

ЗНО – це показник того, як ми навчалися протягом усіх 11 років. І за це я дуже вдячна рідній школі. Вона дала мені непогану базу знань.

 

 

За матеріалами: pedpresa.com