Безкоштовний доступ до тестів
Рейтинги ЗВО
З НАМИ - до
ЗНО
на 200 балів !
Проход по ссылкам навигации
19 березня 2013 р. Всi новини

19 березня завершується термін повторного подання документів на ЗНО

 

 

Український центр оцінювання якості освіти повідомив про те, що: 19 березня завершується термін повторного подання документів особами, яким через певні причини було відмовлено в реєстрації, а також абітурієнтами, які хочуть внести зміни до своїх реєстраційних даних.

Також нагадуємо про те, що кожна особа, яка виявила бажання взяти участь у зовнішньому незалежному оцінюванні 2013 року та надіслала документи до регіонального центру оцінювання якості освіти, має отримати відповідь щодо наслідків реєстрації поштою. Кореспонденція, що не була вручена адресатові протягом одного місяця, повертається відправнику.

Якщо Ви протягом трьох тижнів не отримали кореспонденцію від регіонального центру оцінювання якості освіти, перевірте стан оброблення своїх реєстраційних документів на сайті відповідного регіонального центру та зверніться до поштового відділення, на території обслуговування якого Ви проживаєте.

Не будьте байдужими, подбайте про те, щоб вчасно отримати поштове відправлення від регіонального центру оцінювання якості освіти та забезпечити свою участь у зовнішньому незалежному оцінюванні 2013 року!

 

 

За матеріалами: testportal.gov.ua