Безкоштовний доступ до тестів
Рейтинги ЗВО
З НАМИ - до
ЗНО
на 200 балів !
Проход по ссылкам навигации
7 квітня 2013 р. Всi новини

У Києві відбувся Ярмарок професій закладів професійно-технічної освіти

 

 

4 квітня 2013 року у Київському міському палаці дітей та юнацтва  столичні заклади професійно-технічної освіти провели традиційний Ярмарок професій для учнів-випускників 9-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів м. Києва.

На урочистому відкритті гостей, учнів та учасників Ярмарку вітали В’ячеслав Супрун, директор Департаменту професійно-технічної освіти Міністерства освіти і науки та Вікторія Челомбітько, перший заступник директора Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Київської міської державної адміністрації.

Серед гостей були присутні начальники районних управлінь у м. Києві, державних адміністрацій, представники промислових підприємств-замовників робітничих кадрів та соціальні партнери.

Для ознайомлення випускників шкіл із можливостями кожної професії майбутні робітники показали майстер-класи, провели тренінги, виставки готової продукції. Учні закладів профтехосвіти демонстрували свої уміння і розповіли про переваги професійно-технічної освіти.

Оксана Добровольська, директор Департаменту освіти і науки, молоді та спорту КМДА, високо оцінила роботу закладів професійно-технічної освіти та подякувала учасників заходу за плідну співпрацю з педагогічними працівниками загальноосвітніх закладів, учнями та їхніми батьками.

Майстер-класи демонструвалися спільно з фірмами-парнерами із використанням новітніх технологій: «Хенкель-Баутехнік (Україна)»; «Knayf (Україна)»; «Bosch (Україна)»; Київським вищим професійним поліграфічним училищем з Поліграфічним комбінатом «Україна».

Учнівська молодь спостерігала цікаві моменти життя закладів столичної профтехосвіти, брала активну участь у майстер-класах та дискусіях.

Ярмарок відвідали близько шести тисяч старшокласників навчальних закладів м. Києва.

 

 

 

За інформацією: mon.gov.ua