Безкоштовний доступ до тестів
Рейтинги ЗВО
З НАМИ - до
ЗНО
на 200 балів !
Проход по ссылкам навигации
14 квітня 2013 р. Всi новини

Відбулася нарада з питань входження провідних університетів України до міжнародного рейтингу К’ю Ес (QS World University Rankings)

 

 

10 квітня 2013 року у Міністерстві освіти і науки України відбулася нарада з питань входження провідних університетів України до міжнародного рейтингу К’ю Ес (QS World University Rankings).

нараді взяли участь представники департаменту вищої освіти МОН, Київського національного університету імені Тараса Шевченка, Національного гірничого університету, Сумського державного університету, Вінницького національного технічного університету, Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна та Інституту інноваційних технологій і змісту освіти.

Учасники наради обговорили стан роботи та проблемні питання входження провідних університетів України до міжнародного рейтингу QS. Зокрема, наголошено на важливості підтримки цієї роботи зі сторони МОН, необхідності поширення досвіду роботи з менеджерами рейтингу QS та  співпраці між університетами з метою формування мережі експертів QS.

Запропоновано провести в травні-червні цього року у Києві семінар з питань входження до рейтингу QS із залученням менеджерів QS та регіональних експертів з інших країн.

 

 

За інформацією: mon.gov.ua