Безкоштовний доступ до тестів
Рейтинги ЗВО
З НАМИ - до
ЗНО
на 200 балів !
Проход по ссылкам навигации
19 квітня 2013 р. Всi новини

У КНУ ім.Т.Шевченка завершилась Міжнародна наукова конференція студентів, аспірантів, та молодих учених

 

 

16 квітня 2013 року в актовій залі Головного навчального корпусу Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбулося відкриття дводенної Міжнародної наукової конференції студентів, аспірантів, та молодих учених «Дні науки філософського факультету – 2013».

Як повідомляє прес-служба КНУ імені Тараса Шевченка, відкрив конференцію декан філософського факультету КНУ Анатолій Конверський. Вітаючи присутніх, він зазначив, що з кожним роком дні науки філософського факультету збирають все більше учасників. «У цьому році опубліковані тези нараховують 1393 матеріали, з них 615 – це студентські роботи», - зазначив Анатолій Конверський та висловив сподівання, що робота конференції сприятиме розвитку філософської та політологічної науки.

Проректор з науково-педагогічної робити Володимир Бугров від імені ректора КНУ академіка Леоніда Губерського привітав присутніх з початком роботи конференції, побажав плідної праці та нових звершень.

Після відкриття конференції, її учасники продовжили працювати у 19 секціях. 17 квітня відбудеться робота восьми круглих столів, презентація наукових монографій та перекладів викладачів кафедри філософії філософського факультету, майстер-клас «Влада у міських співтовариствах: досвід емпіричного дослідження».



 

За інформацією: vnz.org.ua