Безкоштовний доступ до тестів
Рейтинги ЗВО
З НАМИ - до
ЗНО
на 200 балів !
Проход по ссылкам навигации
22 квітня 2013 р. Всi новини

У Львівській Політехніці відбулася презентація вищих навчальних закладів Вроцлава

 

 

Польські виші намагаються бути ближчими до українського студента й абітурієнта: в понеділок у Політехніці відбулась презентація вишів Вроцлава, а Університет Марії Кюрі-Склодовської в Любліні відкрив у Львові представницький інформаційно-консультаційний центр.

Як повідомляє прес-служба НУ "ЛП", у межах проекту Teraz Wrocław усім зацікавленим розповіли про можливості навчання у Вроцлавському університеті, Вроцлавській політехніці, Економічному університеті, Вроцлавському природничому університеті, Вищій банківській школі у Вроцлаві.

Ініціатором відкриття центру виступив депутат Львівської міськради Роман Грицевич. Це – крок до безпосереднього контакту з потенційними студентами, а також до дальшого розвитку наукової, культурної співпраці, зазначив ректор Університету Станіслав Міхаловський під час перебування у Львові минулого тижня.

Восени минулого року півтисячі українців стали студентами УМКС, найбільше їх на міжнародних відносинах, фінансах, прикладній лінгвістиці, політології. У виші є й такі факультети, як біології та біотехнології, математики, фізики та інформатики, наук про землю та просторої економіки, хімічний, ін. Доступні бакалаврат, магістратура, докторантура чи післядипломна освіта. Потрібні атестат і знання польської. Польські корені чи карта поляка передбачають знижки або й можливість навчатися безоплатно.

Польська сторона підтримує ідею подвійних дипломів з українськими вишами, залучення українців до наукових проектів, фінансованих ЄС. Учені УМКС, до слова, беруть активну участь у 7-й рамковій програмі ЄС.

 



 

За інформацією: vnz.org.ua