Безкоштовний доступ до тестів
Рейтинги ЗВО
З НАМИ - до
ЗНО
на 200 балів !
Проход по ссылкам навигации
24 травня 2013 р. Всi новини

Цьогоріч до ЄДЕБО підключилися всі виші країни

 

 

Від 23 травня, всі вищі навчальні заклади України були підключені до єдиної електронної бази з питань освіти, за допомогою якої абітурієнти зможуть подавати документи в електронному вигляді, пише ІА «Наголос».

«ВНЗ I-II рівня акредитації не були підключені до цієї системи. Цього року будуть підключені всі ВНЗ – більш як 1100 вишів зареєструвалися, підключені до ЄДЕБО, мають свої ключі, операторів», -  про це розповів головний фахівець департаменту вищої освіти Міносвіти і науки України Олег Януш.

О.Януш, також, зауважив, що умови вступу не сильно змінилися, кожен вступник зможе подати 15 заяв, тобто на три спеціальності у п'яти ВНЗ. Абітурієнти зі ЗНО будуть подавати документи з 1 по 31 липня, а вступники з вступними іспитами з 1 по 20 липня.

Списки абітурієнтів, яких рекомендують до вступу, університети зобов'язані вивісити 1 серпня о 12:00. Подати оригінали документів можна буде до 5 серпня, а до 8 серпня відбудеться друга хвиля вступу. Всі накази про зарахування студентів будуть видані 11 серпня.

 

 

За інформацією: zaholovok.com.ua