Безкоштовний доступ до тестів
Рейтинги ЗВО
З НАМИ - до
ЗНО
на 200 балів !
Проход по ссылкам навигации
8 липня 2013 р. Всi новини

Вузи каратимуть за помилки при внесенні даних про вступників до ЄДЕБО

 

 

Протягом перших двох днів вступної кампанії 2013 року користувачі окремих навчальних закладів, не ознайомившись з Інструкцією по роботі з web-клієнтом ЄДЕБО (ВНЗ), постійно допускають помилку при внесенні додаткових балів вступника у заяві.

Звертаємо увагу, що результати вступних екзаменів, додаткові бали за закінчення підготовчих курсів (відділень, факультетів довузівської підготовки) вищого навчального закладу, за участь у Всеукраїнських учнівських олімпіадах та конкурсах Малої академії наук України необхідно вносити у відповідні поля (вкладки тощо) «Екзамени», «Курси підготовки», «Олімпіади та МАН» особистої заяви вступника. У полі (вкладці тощо) «Загальні дані» вносяться додаткові бали, що непередбачені окремими вищевказаними полями (вкладками тощо).

Наслідком помилкового внесення додаткових балів вступників до Єдиної бази буде некоректне відображення інформації про вступну кампанію у звітах, що регулярно надаються Міністерству освіти і науки України та у системах громадського моніторингу, визначених Умовами прийому до вищих навчальних закладів України у 2013 році, затвердженими наказом Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України від 05.11.2012 № 1244, зареєстрованим в Міністерстві юстиції України 13 листопада 2012 р. за № 1902/22214, зокрема в інформаційній системі «Конкурс».

Зважаючи на викладене, якщо вказані порушення продовжуватимуться і надалі, Розпорядник Єдиної бази буде вимушений інформувати про зазначене Міністерство освіти і науки України.

ДП «Інфоресурс» – Розпорядник Єдиної державної електронної бази з питань освіти (Єдина база, ЄДЕБО),

 

 

За повідомленням ДП «Інфоресурс»