Безкоштовний доступ до тестів
Рейтинги ЗВО
З НАМИ - до
ЗНО
на 200 балів !
Проход по ссылкам навигации
15 червня 2011 р. Всi новини

У четвер 16 червня відбудеться ЗНО з історії України

 

 

 

16 червня регіональними центрами оцінювання якості освіти буде проведено зовнішнє незалежне оцінювання з історії України.


Тестування з історії України є найбільш популярним серед учасників ЗНО-2011, за даними УЦОЯО для участі у тестуванні зареєструвалося майже 185 тис. учасників.

 За кількістю учасників, ЗНО з історії України поступається лише українській мові і літературі, що є обов’язковим предметом для усіх учасників тестування у 2011 році.

 Тест ЗНО з історії України складається із завдань чотирьох різних форм та охоплює історію держави від найдавніших часів до початку ХХІ століття. Для виконання 60 завдань тесту цьогорічним абітурієнтам буде надано 150 хвилин.

 Максимальна кількість балів, яку зможе набрати учасник, правильно виконавши всі завдання тесту з історії України, – 84.

 Після перевірки тестових робіт та визначення результатів тестування з історії України, отримані учасниками тестові бали будуть конвертовані в оцінки за рейтинговою шкалою (100-200 балів).

 Ці результати будуть вказані у інформаційних картках до сертифікатів ЗНО, які кожен учасник тестування після оголошення офіційних результатів зможе завантажити з власної персональної сторінки на сайті Українського центру оцінювання якості освіти.

 Результати отримані учасниками тестування будуть враховуватись приймальними комісіями вищих навчальних закладів при формуванні списків осіб рекомендованих для зарахування на навчання.

 Нагадаємо, вступна кампанія до вищих навчальних закладів розпочнеться 1 липня.

Бажаємо успіхів учасникам зовнішнього незалежного оцінювання з історії України.

 Дивіться також Особливості проведення ЗНО з історії України у 2011 році.

 

По матеріалам: osvita.ua